Pastan w sosie migdałowo-czosnkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 614 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz groszek, oliwę z oliwek, blanszowane migdały i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kurczak w sosie czosnkowo-migdałowym, Kurczak w sosie czosnkowo-migdałowym, oraz Makaron z sosem migdałowym i groszkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Blanszowane migdały i czosnek przecier z wodą i 1/4 łyżeczki soli w blenderze na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały Blanszowane
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Gotować cavatappi w garnku do makaronu z wrzącej osolonej wody (3 łyżki soli na 6 litrów wody), aż prawie al dente. Rezerwa 3 szklanki makaronu-gotowanie wody i spuścić makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cavatappi
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Tymczasem, rozgrzać olej i 1 łyżka masła w 12-calowej patelni ciężkiej (najlepiej prosto) na średnim ogniu, aż piana ustąpi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać przecier migdałowy i dusić, ubijając od czasu do czasu, aż zgęstnieje, o 3 protokół.
Dodać 2 1/2 szklanki zastrzeżone wody do gotowania, 1/4 łyżeczka soli, i 1/2 łyżeczka pieprzu i gotować na wolnym ogniu, ubijając od czasu do czasu, aż lekko zgęstnieje, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany