Makaron Szparagowy Z Prażonymi Orzechami Pekan

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu Szparagowego z opiekanymi orzechami pekan. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 666 kalorii, 29g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, pieprz, połówki orzechów pekan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pekan można śledzić to danie główne z Piccadilly ' s Cafeteria Pecan Delight – to lekkie ciasto orzechowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Balsamiczna prażona cebula perłowa, szparagi i prażone orzeszki piniowe z makaronem z cukinią, Pikantne Tosty Pekan, oraz Zingy Tosty Pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; spłukać i odcedzić.
Snap off twarde końce szparagów, i pokroić na 2-calowe kawałki.
Smaż szparagi w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 4 minuty. Wymieszać czerwoną paprykę i czosnek; gotować, mieszając od czasu do czasu, 2 protokół. Wymieszać z rosołem z kurczaka. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 2 minuty lub aż szparagi są chrupiące-przetargu. Wymieszać z solą i pieprzem.
Wymieszać makaron, mieszanka szparagów, bazylia, 1/2 szklanki sera, masło, i 1/2 szklanki orzechów pekan.
Posypać równomiernie pozostałym 1/4 szklanki sera i 1/2 szklanki orzechów pekan.
Dekorować, w razie potrzeby.