Makaron Soba z rosołem Miso
Makaron Soba z rosołem Miso może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 324 kalorie. Na 4,83 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, miso, kapustę napa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Makaron Soba z warzywami i Miso-bulionem grzybowym, Makaron Soba w bulionie Grzybowo-imbirowym, oraz Makaron Soba w cytrynowo-imbirowym rosole z kurczaka.
Instrukcje
Usunąć łodygi z grzybów. Łodygi rezerwowe. Pokroić czapki grzybowe w (1/4 cala) paski julienne; odstawić.
Połącz łodygi, bulion, imbir i czosnek w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut. Odcedzić bulion przez sito do miski; wyrzucić ciała stałe.
Dodaj miso do bulionu, dobrze mieszając trzepaczką.
Dodaj tofu. Przykryć i ogrzać.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj pokrojone pieczarki Czapki i pieprz na patelnię; smażyć 3 protokół lub aż rumiane.
Dodaj do mieszaniny bulionu.
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Odcedzić i spłukać zimną wodą; odcedzić.
Miejsce 2/3 szklanki makaronu do każdego z 6 płytkich misek; wlać 1 1/2 szklanki gorącej mieszanki bulionu na każdej porcji.
Każdą porcję udekorować 1/4 szklanki kapusty, około 1 1/2 łyżki marchwi, około 1 1/2 łyżki cebuli i 1 łyżeczka sezamu.