Makaron-Sałatka Warzywna
Sałatka z makaronem i warzywami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 108 kalorii. Ten przepis służy 11. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz różyczki brokułów, makaron tricolor rotini, rzodkiewki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pastan I Sałatka Warzywna, Sałatka Z Makaronem Warzywnym, oraz Sałatka Warzywna Z Makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować makaron zgodnie ze wskazówkami opakowania, z pominięciem soli i tłuszczu; odcedzić. Spłukać zimną wodą; odcedzić.
Połączyć makaron, brokuły, seler i kasztany wodne w misce; odstawić.
Przygotować mieszankę opatrunkową zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; wymieszać z oregano.
Wlać mieszaninę makaronu, mieszając do herbu. Przykryć i schłodzić co najmniej 6 godzin, mieszając od czasu do czasu. Tuż przed podaniem wymieszaj rzodkiewki i posyp serem.
Dodać rzodkiewki do sałatki tuż przed podaniem. W przeciwnym razie ich czerwony kolor będzie krwawił na makaron i warzywa.