Kminkowo-rybne Tacos z awokado-salsą Mango
Kminek-przyprawione rybne Tacos z awokado-Mango Salsan jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na 3,02 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 342 kalorie, 27g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz tortille kukurydziane, sok z limonki, mango i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z czekoladowy mus z awokado | szybki ciemny mus z awokado jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest dobre. Spróbuj Tacos Rybne Z Salsą Z Awokado Mango, Grillowane Tacos rybne z salsą Mango-awokado, oraz Kminek Mahi Mahi Tacos z salsą Nektarynowo-awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodaj nasiona kminku; gotować 2 minuty lub aż do tosty, często potrząsając patelnią.
Umieść kminek, 1/2 łyżeczki soli, paprykę i czarny pieprz w młynku do przypraw; proces aż drobno zmielony.
Połącz mieszankę kminku i czosnku; przetrzyj rybę. Powrót patelni na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Dodaj rybę; gotować 2 minuty z każdej strony lub do momentu zakończenia.
Zdjąć z ognia; zachować ciepło.
Połączyć pozostałe 1/4 łyżeczki soli, awokado, a następnie 6 składników (przez 1/4 łyżeczki czerwonej papryki). W razie potrzeby wymieszać jalapeo.
Tortille podgrzewać zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Połamać ryby na kawałki; podzielić równomiernie między tortille. Do każdej tortilli dodać 2 łyżki salsy. Złożyć tortille na pół; podawać natychmiast.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.