Ryż Niemiecki

Ryż Niemiecki
Niemiecki ryż może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 719 kalorii, 20g białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 7. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, oliwę z oliwek, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rodzynki, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding ryżowy z rodzynkami i cynamonem jako deser. Jest to niedrogie przepis dla fanów europejskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest solidne. Podobne przepisy to Gorąca Niemiecka Sałatka Ryżowa, Naleśniki Niemieckie, oraz Gulasz Niemiecki.

Instrukcje

1
W dużym garnku na średnim ogniu, rozgrzać oliwę z oliwek, i gotować Skórki bratwurst aż rumiane, rozbijając kiełbasę na kawałki, jak gotuje, o 10 protokół. Mieszać w cebuli i czosnku, i gotować, aż cebula są przezroczyste, o 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I PosiekanaPuszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
KiełbasaKiełbasa
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Wymieszaj nasiona kopru włoskiego i kiszoną kapustę z sokiem i pozostaw mieszaninę do smażenia na patelni przez 2 minuty bez mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
Kapusta KiszonaKapusta Kiszona
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wymieszać w bazie ryżu i zupy, i mieszać, aż ryż jest kolorowy i podstawa zupy jest włączona, o 2 Więcej minut. Wymieszać z wodą, czarnym pieprzem i rodzynkami i doprowadzić do wrzenia; gotować przez 5 minut, często mieszając. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, i gotować, aż ryż będzie miękki i prawie cała woda wchłonęła, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
RodzynkiRodzynki
WodaWoda
ZupaZupa
RyżRyż

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia19
Magazyn