Makaron Romanoff może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 351 kalorii, 13g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 16 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, twaróg, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać twarożek serowy, możesz podążać za tym daniem głównym z Truskawkowe Ciasto Twarogowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Makaron Romanoff, Makaron Romanoff z pieczarkami, oraz Kurczak z makaronem Romanoff dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
1 makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2
Dobrze spuścić.
3
Połączyć makaron i wszystkie pozostałe składniki, z wyjątkiem sera cheddar, dobrze mieszając. Mieszanka łyżka do lekko nasmarowane 11" x 7 " naczynia do pieczenia. (Przepis może być przygotowany do tego punktu i przechowywany, schłodzony i pokryty, przez okres do dwóch dni).2
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Piec, odsłonięte i 177° przez 30-35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Posypać posiekanym serem Cheddar i piec jeszcze 5 minut, aż ser się rozpuści.