Makaron Rachael Ray muszle z miecznika
Makaron Rachael Ray muszle z miecznika jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 569 kalorii, 34g białka, oraz 18g tłuszczu. Na $4.49 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz miętę, cukinię, muszle makaronu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać miętę, można śledzić to danie główne z Miętowe Brownies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Soboty z Rachael Ray-makaron ze wstążką warzywną, Makaron.....skorupki makaronu z nadzieniem krabowym, oraz Makaron kremowy Poblano z krewetkami {Piątki z Rachael Ray}.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać muszle makaronu i gotować, często mieszając, aż al dente.
Odcedzić muszle i wrócić do garnka.
Tymczasem rozgrzać oliwę z oliwek na dużej, głębokiej patelni.
Dodać kostkę miecznika, doprawić solą i pieprzem i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż lekko rumiane na całym, o 4 protokół. Z rowkiem łyżką, przenieść miecznika do dużej miski.
Dodaj cukinię, pomidory i czosnek na patelni i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu przez 3 protokół, mieszając.
Dodaj szalotki i gotować, aż skórki pomidorów pop, 2 minuty dłużej. Powrót miecznika i wszelkie zgromadzone soki na patelnię i wymieszać z mięty i pietruszki.
Dodać wino i makaron, doprawić solą i pieprzem.
Przenieść do dużej miski i służyć.