Makaron pomidorowo-bakłażanowy
Need a dairy free main course? Makaron pomidorowo-bakłażanowy może być super przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 532 kalorie. Ten przepis służy 4. Na $1.98 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food ma 21 fanów. Mieszanka pietruszki z płaskim liściem, oliwa z oliwek, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 98%. Spróbuj Makaron z bakłażanem, pomidorem i bazylią, Makaron Z Bakłażanem (Bakłażan), oraz Grill z bakłażanem i pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron zagotować zgodnie z instrukcją opakowania. W międzyczasie rozgrzać olej na patelni i smażyć bakłażana przez 5 minut. Doprawić do smaku.
Dodać czosnek i cukier i smażyć przez kolejne 2 min, aż czosnek zmięknie. Pomidory, kapary i pietruszkę przełóż na patelnię, rozgrzej na krótko, a następnie złóż ugotowany, odsączony makaron.