Makaron pełnoziarnisty z gruszkami, orzechami włoskimi i serem Gorgonzola
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj makaronu pełnoziarnistego z gruszkami, orzechami włoskimi i serem Gorgonzola. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 665 kalorii, 17g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Przepis ten zachwycił 57 osób. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy włoskie, śmietana, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć gruszki bosc można śledzić to danie główne z Pudding ryżowy z lawendą i tartą gruszką Bosc jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Serowy makaron z cukinią Gorgonzola z prażonymi orzechami włoskimi i pieczonymi gruszkami Anjou, Makaron pełnoziarnisty z rukolą, gorgonzolą i orzechami włoskimi, oraz Sałatka Endive z orzechami włoskimi, gruszkami i gorgonzolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić osoloną wodę do wrzenia w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać makaron i gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.Tymczasem, w średniej misce, połączyć gruszkę i sok z cytryny, i wrzucić do płaszcza gruszki równomiernie, aby zapobiec ich obracając brown.In patelnię podsmażyć na średnim ogniu, roztopić 2 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania Wkładki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem