Makaron Pesto z fasolką szparagową i ziemniakami
Makaron Pesto z fasolką szparagową i ziemniakami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 743 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.8 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ziemniaków Yukon gold, parmezan, pesto i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron Z Pesto, Ziemniakami I Fasolką Szparagową, Makaron Z Fasolką Szparagową, Ziemniakami I Pesto, oraz Kolacja: makaron z Pesto, ziemniakami i fasolką szparagową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie w dużym rondlu umieść ziemniaki i sól.
Dodać wystarczającą ilość zimnej wody do pokrycia. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki są prawie, ale nie dość miękkie, o 15 protokół.
Dodać fasolę i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Ziemniaki i fasolkę szparagową odsączyć w durszlaku.
Ziemniaki pokroić w 1/2-calową kostkę i pokroić fasolkę szparagową na 1-calowe kawałki.
Umieść makaron w dużej misce i dodaj ziemniaki, fasolkę szparagową, pesto, parmezan i orzeszki piniowe (jeśli używasz). Rzucać, aby połączyć.Wskazówka: nie ma potrzeby obierania cienkich ziemniaków jak Yukon Gold. Ale pamiętaj, aby je wyszorować.