Makaron Penne z prażonym koprem włoskim, pomidorkami koktajlowymi i czarnymi oliwkami

Makaron Penne z prażonym koprem włoskim, pomidorkami koktajlowymi i czarnymi oliwkami
Makaron Penne z prażonym koprem włoskim, pomidorkami koktajlowymi i czarnymi oliwkami to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 380 kalorii, 16G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz oregano, pomidorki koktajlowe, oliwę z oliwek extravirgin i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczony koper włoski z pomidorami, oliwkami i ziemniakami, Pieczony koper włoski ze Zwęglonymi pomidorami, oliwkami i Pecorino, oraz Pieczony bas w paski z koprem włoskim, pomidorami i oliwkami utwardzanymi oliwą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Przetnij cebulkę kopru włoskiego na pół wzdłuż; Odrzuć rdzeń. Koper posiekać na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
3
Połącz koper włoski, oliwki, rozmaryn, oregano i pomidory w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
Mieszankę kopru włoskiego posypać pieprzem, skropić oliwą z oliwek. Rzuć dobrze płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
5
Piecz mieszaninę kopru włoskiego w temperaturze 450 przez 30 minut lub do momentu, aż Koper będzie miękki, mieszając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Przygotować makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, z pominięciem soli i tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
7
Odcedzić; umieścić w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Dodać mieszaninę kopru włoskiego i sól i wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
9
Dodać ser; wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn