Makaron Penne z fasolą Cannellini i Escarole
Need a wegańskie danie główne? Makaron Penne z fasolą Cannellini i Escarole może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 299 kalorii, 13g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka fasoli cannellini, pomidorów w puszkach, makaronu penne i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 93%. Spróbuj Makaron Penne z fasolą Cannellini i Prosciutto, Penne z fasolą Cannellini i anchois, oraz Makaron z cukinią, grzybami i fasolą Cannellini w Marinarze dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia, i gotować makaron penne 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Na patelni na średnim ogniu, gotować i wymieszać escarole, fasola cannellini i płyn, i pokrojone w kostkę pomidory z czosnkiem i cebulą, aż do ogrzania. Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać z gotowanym makaronem do podania.