Makaron penne z boczkiem i parmezanem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj boczku i parmezanu Penne Pastan. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 536 kalorii, 17g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. 77 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś bekon, makaron penne, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kurczak parmezan z makaronem Penne, Prosty Makaron Penne z rozjaśnionym sosem śmietanowym parmezanem, oraz Bacon Provolone Penne Pasta Piec.
Instrukcje
Umieść posiekany boczek i cebulę na patelni na średnim ogniu, i gotować i mieszać, aż boczek jest chrupiące i cebula zaczyna brązowy, o 10 protokół.
Podczas gotowania boczku i cebuli, napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadzaj do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj penne i wróć do wrzenia. Gotować makaron odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez, ale jest nadal firma do ukąszenia, o 11 protokół.
Odcedzić makaron, przelać do dużej miski i wymieszać z oliwą z oliwek, aby pokryć makaron.
Spuścić tłuszcz boczek z patelni, pozostawiając kilka łyżek lub do smaku. Ugotowany boczek wymieszać z makaronem i posypać serem parmezan. Wymieszać z serem i podawać.