Ciasteczko Owsiane Jabłko Crisp
Owsianka Cookie Apple Crisp może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 9 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 228 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Przepis ten zachwycił 594 osoby. Udaj się do sklepu i odebrać syrop klonowy, rodzynki, owies, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasteczko Owsiane Jabłko Crisp, Chrupiąca jagoda z płatkami owsianymi Ciasteczkowa kruszonka, oraz Cherry Peach Crisp with Oatmeal Cookie Crumble dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350ºF.
Umieść jabłka w naczyniu do pieczenia 8×8 cali. Wrzucić z rodzynkami, syrop klonowy, i cynamon, do herbu. Lekko potrząśnij patelnią, aby wyrównać jabłka.
Umieść owies w młynku do przypraw lub robocie kuchennym i pulsuj 5 lub 6 razy, aby je nieco rozbić. Powinieneś skończyć z mieszanką mąki owsianej i pokrojonego owsa.
W misce wymieszać lekko zmielony owies, brązowy cukier i sól.
Dodać margarynę, olej, lub skrócenie, i rozgnieść to wszystko razem z widelcem, aż składniki są dobrze wymieszane i gruba forma okruchy.
Posypać mieszankę owsianą (patrz UWAGI poniżej) równomiernie na jabłkach i piec przez 30 do 45 minut, lub aż osiągnie pożądany stopień doneness. Mój mąż lubi jabłka bardzo miękkie, a polewa chrupiąca, więc robimy 45 minut w piecu konwekcyjnym, ale technicznie będzie gotowane w 30 minut.