Makaron Na Zimno, W Stylu Yibin
Zimny makaron w stylu Yibin może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 1060 kalorii, 51g białka, oraz 56 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $46.73 za porcję. 183 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz nasiona sezamu, makaron, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać orzeszki ziemne można śledzić to danie główne z Single-Girl Melty Chocolate Peanut Butter Cake jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Gluten pszenny i zimny makaron, Po Syczuańsku, Ciepły boczek w sosie z cukinii z pieczarkami, jarmuż i jajkiem sadzonym, oraz All Dressed G Style Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz olej chili, olej sezamowy i sos sojowy w małej misce. Odstawić. Przynieś duży garnek wody do wrzenia. Blanszować pędy grochu lub szpinaku, aż liście zwiędną, o 5 sekund. Natychmiast przenieść do miski zimnej wody. Wyciśnij nadmiar wilgoci, a następnie podziel zieleń na 4 małe miseczki.
Dodaj 1 łyżkę oleju roślinnego do każdej miski
Podgrzać jedną łyżkę oleju w dużym woku na dużym ogniu, aż się połysk.
Dodać zakonserwowane warzywa i smażyć, aż pachnące, o 30 sekund.
Przełożyć do małej miski i odstawić.
Makaron ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Odcedzić i spłukać pod zimną bieżącą wodą. Podziel makaron między miski do serwowania.
Skropić każdą miskę ćwiartką mieszanki oleju chlii/soi.
Posypać stir-smażone musztardy, orzechy włoskie, orzeszki ziemne, nasiona sezamu, i szalotki równomiernie między miseczkami.
Podawać natychmiast, pozwalając gościom mieszać własne makarony przy stole.