Makaron Muszle Florentyna
Makaron muszle Florentyna wymaga o 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 331 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.5 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka muszli makaronu jumbo, szpinak, mielona gałka muszkatołowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kurczak Florentine Nieduże Muszle Makaronu, Nadziewane Muszle Florentyna, oraz Nadziewane Muszle Florentyna dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku z osoloną wodą gotować muszle makaronu aż al dente.
Dobrze odcedzić i spłukać.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce, połączyć szpinak, ser mozzarella, twarożek, białko jaja, parmezan, gałka muszkatołowa, i włoski przyprawy do blended.
Napełnij każdą skorupę makaronu czubatą łyżką mieszanki szpinaku.
Wlać 1 szklankę sosu spaghetti do naczynia do pieczenia 8x12 cali, równomiernie rozprowadzić.
Umieścić muszle na patelni. Łyżka pozostałego sosu spaghetti na muszlach. Przykryć folią aluminiową i piec przez 30 do 40 minut, lub aż skorupy są podgrzewane przez.