Wakacyjny makaron, Sałatka Herby, tartlety z gruszką mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 2021 kalorii, 48g białka, oraz 111g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.11 za porcję. Mieszanka z, Sól morska & pieprz, cytryna, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zielona Sałatka letnia z sosem konopnym Herby, Sałatka Z Makaronem Herby Chard Pesto, oraz Koniec lata Herby Chicken Chili Pot.
Instrukcje
1
Przygotuj wszystkie składniki i sprzęt. Włącz piekarnik do 191°. napełnij duży rondel gorącą wodą, połóż na dużym ogniu i przykryj pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Piekarnik
2
Włożyć drobną tarkę do robota kuchennego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
Tarka
3
TARTLETS
4
Umieścić skorupki ciasto na blasze i łyżka 1 łyżka zupy dżem malinowy do każdego z nich. Pokroić 4 połówki gruszki i podzielić między skorupki ciasta. Rozrzuć kilka liści tymianku cytrynowego na każdym, jeśli używasz. (Jeśli używasz 9-calowej skorupy, użyj wszystkich połówek gruszki z puszki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Do Ciast
Dżem Malinowy
Tymianek
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Cytryna
Gruszka
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
5
Makarony
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
6
Ostrożnie oddzielić 2 jajka i umieścić żółtka w dużej misce.
Dodaj drobny cukier i szczyptę soli do małej miski z białkami, włącz elektryczną trzepaczkę i pozostaw na pełnej prędkości, aż mieszanina będzie błyszcząca i sztywna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Drobny
Białka Jaj
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
Trzepaczka
10
Makarony
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
11
Dodaj 3 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i dobrą szczyptę soli i pieprzu do miski żółtek. Zetrzyj parmezan w procesorze i wrzuć go do miski z żółtkami z skórką z cytryny i sokiem. Zarezerwować kilka małych liści bazylii, a następnie podzielić resztę wiązki na 2 połówki. Funt jedną połowę w tłuczku i zaprawy, aż masz zieloną pastę, a z grubsza posiekać drugą połowę.
Białka jaj powinny być błyszczące, gładkie i gęste, więc wymieszaj z pastą waniliową lub ekstraktem, a następnie łyżką i wygładzaj bezę na tartaletkach, aby uzyskać piękne szczyty. Włożyć do piekarnika na środkowej półce i ustawić timer na 6 minut, lub aż złoty i piękny. (Jeśli używasz 9-calowej skorupy, obniż temperaturę piekarnika do 350 i gotuj tartę przez 20 minut.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Waniliowa
Białka Jaj
Ekstrakt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zegar Kuchenny
Piekarnik
15
Sałatka
16
Umieść pancettę na pustej patelni na średnim ogniu i dodaj zgnieciony, nieobrany ząbek czosnku. Gdy plasterki będą złote, odwróć je i dodaj łyżkę nasion kopru włoskiego. W międzyczasie, umieścić liście sałaty na półmisku lub do dużej miski. Szybko podrzeć kilka liści mięty i estragonu, i dodać dużą garść całych lub połówek winogron. Gdy pancetta jest ładna i chrupiąca, zdejmij patelnię z ognia. Wrzucić sałatkę razem i umieścić na talerzu. Na chrupiącą pancettę pokruszyć i na wierzch posypać pestkami kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon
Nasiona Kopru Włoskiego
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
Wlać 1/4 szklanki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i 2 łyżki octu balsamicznego do małego dzbanka lub przykręcanego słoika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Virgin
Ocet Balsamiczny
19
Dodaj szczyptę soli i pieprzu i wyciśnij sok z 1/2 cytryny, a następnie przejdź do stołu z sałatką, abyś mógł ją ubrać tuż przed schowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sok
Cytryna
20
Makarony
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
21
Ułóż arkusze lasagne na desce do krojenia i ostrożnie pokrój je w dość cienkie paski, wykonaj to partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Lasagne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
22
Dodaj do garnka wrzącej wody z dobrą szczyptą soli. Wymieszać, a następnie nałożyć pokrywkę lekko krzywo i przechowywać w twardym wrzeniu przez zaledwie 1 1/2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
23
TARTLETS
24
Sprawdź na tartlets i wyjąć je do ostygnięcia, jeśli gotowane. Wyjmij lody z zamrażarki, abyś mógł podawać je z tartletami, gdy będziesz gotowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody
25
Makarony
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
26
Ten makaron musi być spożywany jak najszybciej, aby cieszyć się prawidłowo, więc zadzwoń do wszystkich przy stole teraz. Lubię używać szczypiec do przenoszenia makaronu do mieszaniny jaj, ponieważ woda do gotowania, która pochodzi z nim jest to, co naprawdę sprawia, że sos niesamowite. Jeśli okaże się to trudne, po prostu osuszyć makaron w durszlaku, ale oszczędzać wodę. Szybko wymieszaj makaron i sos, a następnie dodaj 2 lub 3 łyżki wody do gotowania, aby w razie potrzeby był bardziej jedwabisty. Świeży makaron stale zasysa wodę, więc spraw, aby był nieco luźniejszy niż musi być i będzie idealny przy stole. Spróbuj. Czy potrzeba więcej soli lub parmezanu, aby zrównoważyć sok z cytryny? Jeśli tak, wyreguluj, a następnie posyp zarezerwowane liście bazylii i zetrzyj dodatkowy parmezan. Weź do stołu, szybko Ubierz sałatkę i jedz od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Bazylia
Makarony
Sok Z Cytryny
Parmezan
SOS
Woda
Sól
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Durszlak
Szczypce
27
* Ten przepis zawiera niedogotowane jajka i nie jest zalecany dla osób starszych, młodych lub osób z osłabionym układem odpornościowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
28
From Jamie Oliver ' s Meals in Minutes: a Revolutionary Approach to Cooking Good Food Fast by Jamie Oliver. Copyright Jamie Oliver, 2010, 2011; photography David Loftus, 2010, 201