Makaron Justina Smillie z Shiitake, groszkiem i kozim serem (Il Buco Alimentari e Vineria)
Makaron Justina Smillie z Shiitake, groszkiem i kozim serem (Il Buco Alimentari e Vineria) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.29 za porcję. Jedna porcja zawiera 513 kalorii, 20g białka, oraz 19g tłuszczu. 137 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, wino, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Makaron pełnoziarnisty z groszkiem wiosennym, miętą i kozim serem, Kremowy wiosenny makaron z grzybami Shiitake i groszkiem, oraz Tarta Rustykalna Shiitake & Kozi Ser dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku z osoloną wrzącą wodą, gotować lasagnette aż al dente.
Odcedzić makaron, rezerwując 1 szklankę wody do gotowania.
Makaron przełożyć na blachę do pieczenia i wymieszać z 2 łyżeczkami oliwy z oliwek.
W średnim rondlu osolonej wrzącej wody blanszujemy groch, aż będzie chrupiący, około 3 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć groszek na talerz, aby ostygł.
Dodać szparagi do rondla i blanszować, aż będą chrupiące-miękkie, o 2 protokół.
Szparagi odsączyć i dodać do groszku.
Rozgrzej brojlery i masło płytkie 9-by-13-calowe naczynie do pieczenia. Na dużej, głębokiej patelni podgrzej pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek, aż się połysk.
Dodać grzyby, doprawić solą i pieprzem i gotować na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane, o 5 protokół.
Dodać szalotki, tymianek i 2 łyżki masła i gotować, mieszając, aż masło stopi się i szalotki są zmiękczone, o 3 protokół. Wymieszać z winem i sokiem z cytryny.
Zdjąć z ognia; wymieszać z kozim serem, aż się rozpuści.
Dodać szparagi, groszek, miętę i 1/4 szklanki Parmigiano do sosu i doprawić solą i pieprzem.
Dodać makaron i zarezerwowaną wodę do gotowania i wrzucić, aż dokładnie pokryte.
Przenieść makaron do przygotowanego naczynia do pieczenia i posypać pozostałą 1/4 szklanki góry Parmigianoon. Broil lasagnette 6 cali od ciepła, aż lekko złoty i bulgotanie, 3 do 5 minut.
Pozostaw na 5 minut przed podaniem.
Parowanie wina: Mineralnie włoska Biel: 2011 Palazzone Orvieto