Makaron I Chiński Makaron Udong W Sosie Pomidorowym I Sardynkach

Makaron I Chiński Makaron Udong W Sosie Pomidorowym I Sardynkach
Need a dairy free main course? Makaron & chiński Udong makaron w sosie pomidorowym & sardynki może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 76g białka, 81 g tłuszczu, oraz w sumie 2578 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $7.33 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól kuchenną, sardynki w sosie pomidorowym, makaron spaghetti i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Niewiele osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Makaron i Chiński makaron Udong w sosie pomidorowym i sardynkach, Makaron ryżowy z wonton / chińskie Ravioli w sosie grzybowym, oraz Dan Dan mian (makaron w pikantnym sosie z chińskich orzeszków ziemnych).

Instrukcje

1
Makaron gotować w 5 szklankach wody z 1 łyżką soli i 1 łyżką oliwy z oliwek przez 12 minut. Włożyć makaron Udong po ugotowaniu makaronu przez 7 minut. Po 12 minutach wlać makaron/makaron do sitka i wlać na niego lodowatą wodę. odstawić. (Upewnij się, że wkładasz makaron, gdy woda już się zagotuje, wtedy zaczyna się gotowanie 12 minut).Do sosu-na nieprzywierającą patelnię włożyć 3-4 łyżki oliwy z oliwek i podsmażyć czosnek i cebulę. Następnie dodaj pomidory, aż pozostanie miękka miąższ.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać kostkę bulionu wołowego i sardynki. Następnie dodaj przyprawy: oregano, szałwia, mielony czarny pieprz i papryka.ubij, aż składniki zostaną dobrze wymieszane.Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
2 Szklanki Suszonej Soczewicy2 Szklanki Suszonej Soczewicy
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
SardynkiSardynki
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Podawać z makaronem Spaghetti-Udong.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpaghettiSpaghetti
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawSos
Magazyn