Makaron i 4 sery
Makaron i 4 sery mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 424 kalorie. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Mieszanka częściowo odtłuszczonego sera ricotta, procentowego mleka niskotłuszczowego, makaronu łokciowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron i cztery sery, Makaron I Wiele Serów, oraz Makaron z serem Fontinan i Gorgonzola dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Płaszcz 9 przez 13-calową patelnię do pieczenia sprayem do gotowania.
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Dodać makaron i gotować do miękkości, ale firma, o 5 do 8 protokół.
Odcedzić i przelać do dużej miski.
W międzyczasie umieść zamrożoną squash i mleko w dużym rondlu i gotuj na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu i rozbijając squash łyżką, aż rozmrożony. Podgrzać do średniej temperatury i gotować, aż mieszanina będzie prawie gotować, mieszając od czasu do czasu.
Wyjmij patelnię z ognia i wymieszaj z cheddarem, serem Jack, serem ricotta, solą, musztardą i pieprzem cayenne.
Na makaron wlać masę serową i wymieszać do połączenia.
Makaron i ser przełożyć do naczynia do pieczenia.
Połączyć bułkę tartą, parmezan i olej w małej misce.
Posypać wierzchem makaronu i sera.
Piec przez 20 minut. Następnie piecz przez 3 minuty, więc góra jest chrupiąca i ładnie rumiana.