Makaron Harvest Moon
Makaron Harvest Moon może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 610 kalorii, 25g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz cebulę, dyni, pietruszka liści, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 46 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Podobne przepisy to Harvest Moon, Harvest Moon Smoothie, oraz Harvest Moon Lollipops.
Instrukcje
Zagotować wodę, doprawić solą i ugotować makaron do al dente.
Rozgrzej brojlery i umieść stojak na środku piekarnika.
Podgrzać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia w garnku z sosem na średnim ogniu, podsmażyć cebulę i czosnek do miękkości, 6 do 7 minut i wymieszać z tymiankiem.
Cebulę zdjąć z boku patelni i roztopić masło, ubić mąkę na masło i połączyć ubijać 1 minutę, a następnie ubić w bulionie i mleku, przyprawić sosem solą, pieprzem i gałką muszkatołową i gotować, aż zgęstnieje, o 3 do 4 protokół.
Wymieszać z dyni i kilka kresek gorącym sosem. Zmniejszyć ciepło. Gdy sos dojdzie do bańki, wymieszaj Parmigiano.
Połączyć sos i makaron, przenieść do naczynia żaroodpornego i top z rozdrobnionym Żółtym Cheddar, posiekaną natką pietruszki i papryką. Brązowy makaron pod brojlerów, 4 do 5 minut, aż brązowy i bąbelkowy.