Kaczka śrut z farszem z dzikiego i brązowego ryżu
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Kaczka Buckshot z farszem z dzikiego i brązowego ryżu może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 1267 kalorii, 36g białka, oraz 120 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 30 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jeśli masz przyprawy sazon, przyprawione grzanki, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 72%. Podobne przepisy to Brązowy i dziki ryż farsz Indyczy z kasztanami i suszonymi owocami, Indyk z dzikim ryżem i farszem wiśniowym, oraz Farsz ryżowy z dzikimi grzybami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Kaczkę ułożyć na stojaku na patelni do pieczenia. Rozgnieciony czosnek i pieprz pocierać pod skórką kaczki. Natrzyj skórę 1 pakietem przyprawy sazon.
Piec 3 godziny w nagrzanym piekarniku, do temperatury wewnętrznej 180 stopni F (80 stopni) C.
Włożyć zarezerwowane wnętrzności kaczki i 1 opakowanie przyprawy sazon do rondla z wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 30 minut, aż do miękkości.
Umieść mieszankę ryżu w średnim rondlu z wystarczającą ilością wody do przykrycia.
Wymieszać w oleju i 1 opakowanie przyprawy sazon. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i dusić 25 minut, mieszając od czasu do czasu.
W misce wymieszaj ugotowane wnętrzności, ugotowany ryż i grzanki. Ugotowaną kaczkę doprawić mieszanką do podania.