Makaron Dyniowy

Makaron Dyniowy
Makaron dyniowy wymaga z grubsza 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 3. Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 12g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól, mleko beztłuszczowe, margarynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zapiekanka Z Makaronem Z Dyni {Tydzień Z Dyni: Dzień 1}, Makaron Dyniowy, oraz Makaron Dyniowy.

Instrukcje

1
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj penne i wróć do wrzenia. Gotować makaron odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal jest twardy do ugryzienia, o 11 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
PennePenne
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
3
Podgrzać puree z dyni, bulion z kurczaka, mleko, margaryna, cebula w proszku, czarny pieprz, sól, goździki, gałka muszkatołowa, cynamon, i imbir na dużej patelni na małym ogniu do ogrzania przez, o 5 protokół. Wymieszać z odsączonym makaronem i wymieszać z parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
MargarynaMargaryna
CynamonCynamon
GoździkiGoździki
ImbirImbir
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
MakaronyMakarony
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn