Makaron Davida Tanisa z kalmarami i białą fasolą

Makaron Davida Tanisa z kalmarami i białą fasolą
Makaron Davida Tanisa z kałamarnicą i białą fasolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 896 kalorii, 42g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na $2.9 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 58 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka spaghetti, kalmary, koszernej soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Ciasto Szpinakowe Davida Tanisa, Sałatka Farro z kalmarami, białą fasolą i zieloną fasolą, oraz Biała fasola z kalmarami, rukolą i pomidorkami koktajlowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia. Makaron gotować do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Odcedzić, rezerwując trochę wody do gotowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
Gdy makaron jest o połowie gotowe gotowanie, rozgrzać olej w 12-calowej patelni ze stali nierdzewnej na dużym ogniu, aż do palenia. Ostrożnie dodać kałamarnicę. Obficie przyprawić solą i pieprzem i gotować przez 30 sekund, następnie dodać czosnek, płatki czerwonej papryki i majeranek i dobrze wymieszać. Gotować, aż kałamarnica jest po prostu gotowane przez, ale nie gumowate i aromaty są pachnące, 30 sekund do 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
MajeranekMajeranek
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
KałamarnicaKałamarnica
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać białą fasolę i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola BiałaFasola Biała
5
Dodaj ugotowany makaron na patelni i wrzucić do połączenia. Doprawić do smaku solą, dodać sok z cytryny, następnie dodać trochę wody do gotowania makaronu w razie potrzeby do zwilżenia naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia54
Magazyn