Makaron Alfredo

Makaron Alfredo
Makaron Alfredo może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 416 kalorii, 12g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Jeśli masz szeroki makaron jajeczny, sól, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Kurczak z makaronem Alfredo, Zdrowe krewetki Alfredo z makaronem marchewkowym, oraz Pieczona czerwona papryka Alfredo z kluskami z cukinii.

Instrukcje

1
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
2
W międzyczasie rozgrzać masło lub margarynę i śmietanę w małym rondlu na małym ogniu, aż masło lub margaryna się stopi. Wymieszać z serem, pietruszką, solą i pieprzem; utrzymywać ciepło na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SerSer
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Odcedzić makaron. Wrzucić z sosem do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
SOSSOS

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 22 dolarów za butelkę.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 miesięcy między stalą nierdzewną, dębowymi beczkami Slawońskimi, francuskimi barriques i tonneaux drugiego użycia.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn