Majowe Babeczki Z Kwiatami
May Flowers Cupcakes to bezmleczne deser. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 271 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Ten przepis od Betty Crocker ma 2 fanów. Jeśli masz bita śmietana ser lukier, dekory dekory cukierki posypki, marshmallows, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Babeczki z jadalnymi kwiatami, Wiosenne Babeczki Z Cukrowymi Kwiatami, oraz Mandarynkowa Skórka Mini Babeczki I Kwiaty.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
Dodać ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu na babeczki, używając wody, oleju i białek i dodając żelatynę. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec 18 do 22 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Całkowicie fajne.
Frost babeczki z lukrem. Zwilżonymi nożyczkami kuchennymi pokrój każdą piankę w plasterki. Ułóż plastry na babeczkach w kształcie kwiatu; posypać posypką cukierków. Użyj lukier dołączyć gumdrop w środku każdego kwiatu.