Majonez Szafranowy

Majonez Szafranowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj majonezu szafranowego. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 287 kalorii. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Mieszanka pieprzu, sok z cytryny, nici szafranu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Majonez Szafranowy, Małże z majonezem szafranowym, oraz Schłodzone Małże Z Majonezem Szafranowym.

Instrukcje

1
Na małej patelni na średnim ogniu, tosty szafran tylko do pachnące, mieszając od czasu do czasu, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wlać do małej miseczki, a następnie pokruszyć. Wymieszać pozostałe składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Odstawić na 15 minut, a następnie wymieszać.
4
Make ahead: schłodzić hermetycznie do 1 tygodnia.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn