Majonez Garlicky
Majonez Garlicky jest bezglutenowe i pescatariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 210 kalorii, 2G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, ząbek czosnku, sól koszerną i grubo zmielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 5 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 18%. Spróbuj Majonez Garlicky, Garlicky Collard Pie, oraz Jarmuż Garlicki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce ubić 1 drobno starty ząbek czosnku, 1/2 drobno posiekanego fileta z sardeli, 1/2 szklanki majonezu, 1/2 szklanki jogurtu pełnoziarnistego i 1 łyżkę świeżego soku z cytryny; doprawić koszerną solą i grubo zmielonym czarnym pieprzem oraz w razie potrzeby sokiem z cytryny.
DO AHEAD: majonez Garlicky można zrobić 2 dni wcześniej. Kryj się i wyluzuj.