Majonez Cytrynowo-Bazyliowy
Majonez cytrynowo-bazyliowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 382 kalorie, 1G białka, oraz 42g tłuszczu. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, ząbek czosnku, skórkę cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Krewetki z majonezem cytrynowo-bazyliowym, Blat z majonezem cytrynowo-bazyliowym, oraz Pikantne krewetki cytrynowe z majonezem bazyliowym.
Instrukcje
Proces majonez i ząbek czosnku w robocie kuchennym, aż będzie gładka.
Dodać liście bazylii i skórkę cytryny; pulsować 3 do 4 razy lub aż bazylia zostanie drobno posiekana. Przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.
Nawet jeśli to nie zamarznie, jest niewiarygodnie pyszne z miską pomidorów winogronowych lub na kanapce z indykiem. Użyj go zamiast zwykłego majonezu w deviled jaj lub sałatki danie główne; to również wielki z kurczaka, krewetki, lub tuńczyka. Spróbuj ten aromatyczny majonez zamiast sosu tatarskiego następnym razem służyć swoje ulubione ryby.