Majonez Anchois
Majonez anchois jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 5 porcjami. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 220 kalorii, 4G białka, oraz 21 g tłuszczu. Mieszanka płaskich anchois, oliwa z oliwek, majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Karczochy Kalifornijskie Z Majonezem Anchois, Smażone kalmary z pikantnym majonezem anchois, oraz Anchois Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć czosnek i mleko w 1-do 1 1/2-quart ciężki rondel i delikatnie dusić na małym ogniu, odkryte, aż czosnek jest bardzo delikatny, o 20 protokół. Ostudzić lekko, około 5 minut, następnie czystą mieszaninę z anchois, olejem i majonezem w blenderze, aż będzie gładka. (Należy zachować ostrożność podczas mieszania gorących płynów.)
W razie potrzeby dodaj więcej mleka do cienkiego.
Uwaga kucharzy: majonez anchois można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.