Majonez Anchois

Majonez Anchois
Majonez anchois jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 5 porcjami. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 220 kalorii, 4G białka, oraz 21 g tłuszczu. Mieszanka płaskich anchois, oliwa z oliwek, majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Karczochy Kalifornijskie Z Majonezem Anchois, Smażone kalmary z pikantnym majonezem anchois, oraz Anchois Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć czosnek i mleko w 1-do 1 1/2-quart ciężki rondel i delikatnie dusić na małym ogniu, odkryte, aż czosnek jest bardzo delikatny, o 20 protokół. Ostudzić lekko, około 5 minut, następnie czystą mieszaninę z anchois, olejem i majonezem w blenderze, aż będzie gładka. (Należy zachować ostrożność podczas mieszania gorących płynów.)
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
SardeleSardele
CzosnekCzosnek
MlekoMleko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
W razie potrzeby dodaj więcej mleka do cienkiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
3
Uwaga kucharzy: majonez anchois można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
SardeleSardele
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn