Mahimahi z cebulą, kaparami i cytryną

Mahimahi z cebulą, kaparami i cytryną
Mahimahi z cebulą, kaparami i cytryną jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 328 kalorii, 32G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 6,32 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz cebulę, wodę, pietruszkę płaską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mahimahi ze zwęgloną cebulą, pomidorami i Tapenadą Vinaigrette, Parmezan-Cytrynowy Mahimahi, oraz kremowe jajka z czerwoną cebulą, kapary + koperek.

Instrukcje

1
Rozgrzać 2 łyżki oleju w 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie podsmażyć cebulę, często mieszając, aż złoty, o 6 protokół. Wymieszać w wodzie i 1/4 łyżeczki pieprzu i gotować, mieszając, aż cebula zmięknie, o 1 minutę. Wymieszać z masłem do rozpuszczenia, następnie wymieszać z kaparami i sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MasłoMasło
KaparyKapary
PieprzPieprz
CebulaCebula
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Zdjąć z ognia i ogrzać, przykryć.
3
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
4
Rybę osuszyć, następnie posmarować pozostałą łyżką oleju i posypać solą i pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu. Umieść filety, boki skóry w dół, na stojaku brojlerów i broil około 5 cali od ciepła, aż tylko gotowane przez, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
RybyRyby
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
5
Podawać rybę posypaną mieszanką cebuli i posypaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CebulaCebula
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn