Mahi Mahi

Mahi Mahi jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 2137 kalorii, 47g białka, oraz 206g tłuszczu każdy. Na 10,78 zł / porcja, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka śmietany, Krab gotować przyprawy, sól koszerna, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Skórka z orzechów makadamia dla ryb-Mahi Mahi, łosoś, miecznik, Gardłosz pomarańczowy, Mahi Mahi Fish Tacos z Chipotle Slaw i pieczonym sosem ananasowym, oraz Pesto Crusted Mahi-Mahi z pomidorami i sosem maślanym cytrynowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. doprowadzić średni garnek osolonej wody do wrzenia.
W małym rondelku zmniejszyć śmietanę na średnim ogniu, aż zgęstnieje lub pokryje tył łyżki.
Dodaj przyprawę do gotowania kraba i przyprawę Cajun. Gdy woda się zagotuje, dodać kraba i gotować przez, o 4 do 5 protokół.
Usunąć kraba i ostudzić. Wybierz mięso kraba z muszli i dodaj je do śmietany. Trzymaj ciepło.
Napełnij średnią saute patelnię około 1 cala osolonej wody lub wystarczająco, aby pokryć szparagi.
Podgrzej wodę na średnim ogniu, dodaj szparagi i gotuj powoli, aż szparagi będą gięte. Następnie zanurz się w misce z lodowatą wodą na około 2 do 3 minut.
Rozgrzać olej w średniej patelni saute na średnim ogniu. Przyprawiamy rybę solą i pieprzem.
Umieść rybę w gorącej patelni i gotować z obu stron, aż złoty kolor będzie brązowy, o 3 do 4 protokół.
Umieścić w piekarniku do gotowania przez, o 5 do 6 protokół.
Aby podawać, łyżkę 1/2 śmietany na ciepły talerz.
Umieść rybę na wierzchu, a resztę śmietany łyżką na rybie.
Podawać ze szparagami i top z papryką i szalotki.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Jasny słomkowy kolor z odrobiną łososia. Aromaty zarówno owoców pestkowych, jak i melona. Pokazując zdolność Pinota Grigio do bycia lekkim na nogach, ale złożonym. Melon i owoce pestkowe z minerałami i średnim ciałem. Pinot Grigio ma tak wielki zasięg. Wspaniałe jako aperitivo, z lekkimi grillowanymi rybami, takimi jak sashimi, pesce crudo lub ceviche.