Magic Bars

Magic Bars
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać magiczne bary spróbować. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 507 kalorii. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka mąki, orzechy włoskie, kokos i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pumpkin Magic Brownie batony z Pumpkin Magic lukier, Magic Bars, oraz Magic Bars dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj dwoma szklanymi lub ceramicznymi naczyniami do pieczenia 13 na 9 cali za pomocą sprayu do gotowania. Linia każdego naczynia z 15-calowy kwadratowy kawałek pergaminu, pozwalając nadmiar zwisać boki. Spryskać pergamin sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Dla warstwy brownie: w dużej misce, wymieszać razem mieszankę brownie, olej roślinny, 1/4 szklanki wody, espresso w proszku i jaj. Używając miksera ręcznego, bij przez 1 minutę na średniej prędkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Brownie MixBrownie Mix
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlać ciasto do jednej z przygotowanych patelni.
4
Posypać kokosem i piec, aż wykałaczka włożona o 1 cal od krawędzi naczynia do pieczenia wychodzi czysty, 25 do 27 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
5
Przenieś patelnię do stojaka z drutu, aby ostygła przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
6
Używając nadmiaru papieru pergaminowego jako uchwytów, podnieś warstwę brownie z patelni. Uruchom cienką szpatułkę pod spodem, aby poluzować ją z pergaminu. Nie wyłączaj piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
SzpatułkaSzpatułka
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
W przypadku warstwy ciasteczek: w średniej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. W mikserze stojącym wyposażonym w przystawkę do łopatek ubij masło i cukry w dużej misce, aż będą puszyste. Ubić wanilią i jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Pliki CookiePliki Cookie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Dodać mieszaninę mąki i ubić, aż ciasto tworzy. Wymieszać w czekoladzie. Używając palców, wciśnij ciasto równomiernie na dno drugiego przygotowanego naczynia do pieczenia, pozostawiając 1/2-calową granicę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
9
Piec do jasnego złota, 14 do 16 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Przenieś patelnię do stojaka z drutu, aby ostygła przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
11
Posypać orzechy włoskie na skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
12
Dla karmelu: w średnim, ciężkim rondlu, połączyć cukierki karmelowe, 2 łyżki wody i wanilii na średnim ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cukierki stopią się i mieszanina jest gładka, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
WaniliaWanilia
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
13
Karmel wlać równomiernie na warstwę ciastka. Pracując szybko, umieść warstwę brownie na Karmelu. Delikatnie wciśnij warstwę brownie do karmelu. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę, aż karmel ustawi. Pozostawić warstwy do temperatury pokojowej, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
Pliki CookiePliki Cookie
14
Pokroić na 24 bary i przechowywać hermetycznie w plastikowym pojemniku.

Składniki

1(może być lub przeglądać)pokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwiniepokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwinie1(może być lub przeglądać)O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym595Orzechy dowolne (posiekane)box brownie mix, np. Duncan Hines Chewy Fudgebox brownie mix, np. Duncan Hines Chewy Fudge808Orzechy dowolne (posiekane)delikatne cukierki karmelowe (około 90 karmelków), np. Kraft Classicdelikatne cukierki karmelowe (około 90 karmelków), np. Kraft Classic24Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyKarmelki, rozpakowaneKarmelki, rozpakowane1Dużejajko w temperaturze pokojowejjajko w temperaturze pokojowej3largesjaja w temperaturze pokojowejjaja w temperaturze pokojowej3156 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania2(zima)espresso w proszku instantespresso w proszku instant1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipakowany jasnobrązowy cukierpakowany jasnobrązowy cukier0(może być lub przeglądać)sól morska drobnasól morska drobna1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipółsłodkie czekoladowe chipsypółsłodkie czekoladowe chipsy1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisłodzony rozdrobniony kokossłodzony rozdrobniony kokos1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikij niesolone masło, pokroić na kawałki 1/2 cala, w temperaturze pokojowejkij niesolone masło, pokroić na kawałki 1/2 cala, w temperaturze pokojowej1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)ekstrakt z czystej waniliiekstrakt z czystej wanilii11 funt cukinii,ekstrakt z czystej waniliiekstrakt z czystej wanilii1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2966 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekane orzechy włoskieposiekane orzechy włoskie
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn