Macadamia-crusted Mahi Mahi z salsą ananasową i ryżem jaśminowym
Macadamia-crusted Mahi Mahi z ananasowym Salsanem i ryżem jaśminowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje $6.36 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 645 kalorii, 35g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 minut. 117 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, olej roślinny, ananas i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ananasa, możesz podążać za tym daniem głównym z Babeczki Ananasowe jako deser. Jest to drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Macadamia Crusted Mahi Mahi z salsą Mango, Babka Mahi Mahi z salsą ananasową z ' The Catch, oraz Smażone Mahi Mahi z grillowaną salsą Mango-ananasową, Zielonym ryżem i czarną fasolą.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 46 dolarów za butelkę.