Maca Brei z pieczoną wiśnią
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Macy Brei z pieczonymi wiśniami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 58 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka soku pomarańczowego, Macy, soli koszernej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Maca Brei Z Gruszką I Suszonymi Wiśniami, Rozjaśniona Maca Brei aka smażona Maca, oraz Maca Brei.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218° i ułóż stojak na środku.Wymieszaj wszystkie składniki razem w 9-calowym talerzu ciasta i rozłóż wiśnie w jednej warstwie. Pieczeń, mieszając od czasu do czasu, aż wiśnie zmiękną, soczyste, i bulgotanie, o 20 protokół.
Umieść kawałki Macy w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 na 9 cali i rozłóż je na równą warstwę.
Dodać wodę i delikatnie mieszać, aż kawałki będą równomiernie zwilżone.
Odstawić, aż woda zostanie wchłonięta, około 1 do 2 minut.
Ubić jajka i sól w średniej misce, aż jajka zostaną rozbite.
Na zmiękczoną macę wlać masę jajeczną i wymieszać.Roztopić masło na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu, aż do spienienia.
Dodaj mieszaninę Macy i za pomocą gumowej szpatułki wciśnij ją w równą warstwę. Gotuj bez przeszkód, aż dno będzie złocisto-brązowe i mieszanina jest ustawiona, około 5 do 7 minutes.To flip, przesuń brei na duży talerz.
Umieść drugą dużą płytkę do góry nogami nad brei i odwróć ją na drugą płytkę. Wsuń brei z powrotem na patelnię i w razie potrzeby zmień kształt za pomocą gumowej szpatułki. Gotować, aż druga strona będzie złoty kolor, o 7 do 8 minut więcej.Wsuń macę brei na deskę do krojenia i pokrój ją w kliny.
Pieczone wiśnie i ich soki przekładamy do miski.
Podawaj macę brei na ciepło, przechodząc Prażone wiśnie i cynamon i cukier (jeśli używasz), na boku.