Maślanka-boczek rozwalone ziemniaki to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja zawiera 600 kalorii, 15g białka, oraz 50 g tłuszczu. Ten przepis służy 3. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, śmietanę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Maślanka Boczek Niebieski Ziemniaki, Herbed Buttermilk Smażone Ziemniaki, oraz Maślanka Czosnkowa Pieczona Ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dodać ziemniaki do garnka i przykryć wodą. Doprawić solą i doprowadzić do wrzenia. Raz w wrzenia, gotować, aż widelec może łatwo przebić przez ziemniaki, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Odcedzić i dodać do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Umieść boczek w żeliwnej patelni na średnim ogniu. Pozostawić boczek do renderowania i chrupiące, o 5 protokół. Zarezerwować tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Do rondla włożyć maślankę i śmietanę i oparzyć. Rezerwa do czasu potrzebnego.
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Ziemniaki zmiażdżyć trochę, a następnie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
6
Dodać masło, odrobinę rozgrzanej maślanki / śmietany, szalotki i 1 łyżkę tłuszczu boczku i rozbić. Smak i ponownie doprawić w razie potrzeby, dodając więcej maślanki / śmietany w razie potrzeby. Złożyć wytopiony boczek, zastrzegając trochę do dekoracji.