Lód Ananasowo-Bazyliowy
Lód ananasowo-bazyliowy jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 34 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 77 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz dekorację: liście bazylii, liście bazylii, sok ananasowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%. Spróbuj Herbata Ananasowo-Bazyliowa, Margarita Ananasowo-Bazyliowa, oraz Margarita Ananasowo-Bazyliowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Proces 1/2 szklanki soku ananasowego i liści bazylii w blenderze lub robocie kuchennym 10 sekund.
Wlać mieszaninę przez drobny sitko z drutu do szklanej miarki o pojemności 4 filiżanek; dodać pozostałe 2 1/2 szklanki soku ananasowego. Wymieszaj miód.
Podzielić mieszaninę między 2 plastikowe torby zamrażarki z zamkiem błyskawicznym.
Umieścić torebki na patelni z galaretką. Zamrozić 6 godzin lub do twardości.
Wyjąć torby z zamrażarki i odstawić na 10 minut. Podzielić mieszaninę na małe kawałki za pomocą rąk.
Przetworzyć kawałki, partiami, w blenderze lub robocie kuchennym, aż będą gładkie.
Dekorować, w razie potrzeby.
*1 łyżka. (3 opakowania) można zastąpić bezkaloryczny słodzik, taki jak Splenda.