Lukier z brzoskwiniami i śmietaną
Lukier brzoskwiniowo-kremowy to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 663 kalorie. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako lukier. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka śmietany do ubijania, jasny ekstrakt z wanilii, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Grillowane brzoskwinie + brzoskwinie i lody, Batoniki owsiane z brzoskwiniami i lukrem śmietankowym, oraz Lukier Maślany Waniliowy & Lukier Z Serem Truskawkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij masło i skracaj na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe. Stopniowo dodawać cukier puder, śmietanę i sól, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania.
Dodać ekstrakt waniliowy i, w razie potrzeby, Likier; ubić na średniej prędkości, aż będzie gładka. (Przygotuj lukier z brzoskwiniami i śmietaną 1 przepis na raz.)
* 2 łyżeczki ekstraktu migdałowego można zastąpić likierem.