Lukier Maślany Cytrynowy

Lukier Maślany Cytrynowy
Lukier maślany cytrynowy to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 0g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako lukier. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier puder, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 6%. Podobne przepisy to Babeczki bezglutenowe Lemon Lover z lukrem cytrynowym, Ciastka z cukrem cytrynowym z lukrem cytrynowym, oraz Lukier Cytrynowo-Pomarańczowy.

Instrukcje

1
Beat masło, Skórka z cytryny i sok z cytryny w średniej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 30 sekund. Stopniowo ubić w cukrze pudrze. Beat 2 do minut dłużej lub do światła i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn