Lukier Maślany Cytrynowy

Lukier Maślany Cytrynowy
Lukier maślany cytrynowy to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 0g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako lukier. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier puder, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 6%. Podobne przepisy to Babeczki bezglutenowe Lemon Lover z lukrem cytrynowym, Ciastka z cukrem cytrynowym z lukrem cytrynowym, oraz Lukier Cytrynowo-Pomarańczowy.

Instrukcje

1
Beat masło, Skórka z cytryny i sok z cytryny w średniej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 30 sekund. Stopniowo ubić w cukrze pudrze. Beat 2 do minut dłużej lub do światła i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Gruszki Bartlett Lub D'AnjouGruszki Bartlett Lub D'Anjou
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn