Lukier Kokosowo-Orzechowy
Lukier kokosowo-orzechowy to bezglutenowe i wegetariańskie lukier. Ten przepis służy 25. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz masło, ekstrakt z wanilii, odparowane mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 38 minut. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Lukier kokosowo-orzechowy, Lukier kokosowy Pecan II, oraz Lukier Kokosowy Pecan I dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piec pekan w jednej warstwie w płytkiej patelni 8 do 10 minut lub do tosty i pachnące, mieszając w połowie. Całkowicie schłodzić (około 20 minut).
W międzyczasie gotować mleko, cukier, masło i żółtka jaj w ciężkich 3-qt. rondel na średnim ogniu, stale mieszając, 3 do 4 minut lub do rozpuszczenia masła i cukru. Gotować, ciągle mieszając, 12 do 14 minut lub aż mieszanina stanie się jasnym karmelowym kolorem, bulgotnie i osiągnie grubość puddingu.
Zdjąć patelnię z ognia; wymieszać z kokosem, wanilią i orzechami pekan.
Przenieść mieszaninę do miski.
Odstawić, mieszając od czasu do czasu, 45 minut lub aż ostygnie i rozprowadza konsystencję.