Lucjan z ogórkiem Vinaigrette
Snapper z winegretem ogórkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na $3.55 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 325 kalorii, 37g białka, oraz 16G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz szalotkę, pomidory śliwkowe-połówki, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Lucjan Czerwony Z Bazylią Vinaigrette, Vinaigrette Snapper Blackened, oraz Lucjan czerwony z bazylią Vinaigrette.
Instrukcje
Rozpal grilla lub rozgrzej piekarnik do 50
Używając małego, ostrego noża, obierz cytrynę, usuwając całą gorzką białą skórkę.
Cytrynę pokroić w 1/4 cala kostkę, odrzucając nasiona.
Do średniej miski przełożyć pokrojoną w kostkę cytrynę i dodać pomidory, ogórek, szalotkę, tymianek i szczypiorek. Wymieszać 1/4 szklanki oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Połóż dwa 20-calowe kwadratowe arkusze folii o dużej wytrzymałości na siebie, a następnie złóż je na pół, tworząc prostokąt. Złóż 2 cale z każdej strony, starannie składane w rogach, tworząc niskie pudełko.
Posmaruj folię oliwą z oliwek i ustaw rybę na folii. Doprawić solą i pieprzem i łyżką 1/3 szklanki winegret na każdym filecie. Używając 2 długich szpatułek, Ustaw opakowanie foliowe na średnio gorącym grillu i gotuj przez około 15 minut lub do momentu, gdy ryba zostanie właśnie ugotowana. Ewentualnie piecz opakowanie foliowe na blasze ciastek w piekarniku przez około 20 minut.
Przekładamy na talerz i podajemy z duszoną Endywią.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.