Lucjan Z Grubym Sosem Romesco
Snapper z masywnym sosem Romesco wymaga około 28 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.6 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 257 kalorii, 38g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, paprykę, Vidalię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 90%. Spróbuj Lucjan Czerwony zapiekany w soli z sosem Romesco, Morszczuk z grubym"Romesco", oraz Halibut z masywnym Romesco dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść dużą patelnię nonstick na średnim ogniu do gorąca. Płaszcz papryka, cebula, i czosnek w sprayu do gotowania; dodaj do patelni. Gotować, stale mieszając, 5 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Dodaj pomidory, sos pomidorowy, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, pokryte, 8 protokół. Odstawić i ogrzać.
Rybę zalać sprayem do gotowania; posypać pozostałą 1/4 łyżeczki soli i pozostałą 1/2 łyżeczki pieprzu.
Wytnij trzy szczeliny po stronie skóry ryby.
Umieść rybę w koszu grillowym pokrytym sprayem do gotowania. Gotować, przykryte, na średnio gorących węglach (od 350 do 40
4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem.
Przełożyć rybę na półmisek. Łyżka sosu nad rybą; posypać migdałami.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 46 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.