Lucjan z cukinią i pomidorem

Lucjan z cukinią i pomidorem
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Snapper z cukinią i pomidorem może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.01 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 288 kalorii. Mieszanka pieprzu, filety z Lucjana, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Lucjan Czerwony I Cukinia, Lucjan z cukinią i grzybami, oraz Lucjan z pomidorem i oliwkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj 1 łyżeczkę oleju do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu na rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
RybyRyby
SólSól
4
Dodaj rybę na patelnię; gotować 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wyjmij rybę z patelni; utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać wermut; gotować, aż płyn prawie wyparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
7
Dodaj cukinię, szalotki, oregano, skórka cytryny, 1 łyżeczka oleju, i 1/8 łyżeczka soli; smażyć 3 minuty lub aż cukinia jest miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
SzalotkaSzalotka
CukiniaCukinia
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
8
Połączyć mieszaninę cukinii, pomidor, Pozostałe 1/8 łyżeczka soli, pozostałe 2 łyżeczki oleju, bazylia, i sok; wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
PomidorPomidor
BazyliaBazylia
SokSok
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
9
Podawać z rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia79
Magazyn