Louisiana Crab Dip

Louisiana Crab Dip
Need a pescatarian hor d ' oeuvre? Louisiana Crab Dip może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 160 kalorii. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać sos pieprzowy, krakersy, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Louisiana Crab Cakes, Louisiana Deviled Crab Cakes, oraz Dip Krabowy Z Karczochami.

Instrukcje

1
W misce, połączyć ser śmietankowy, chrzan, Worcestershire i ostry sos pieprzowy; dobrze wymieszać. Dodać kraba i cebulę. Łyżka do nasmarowanego 1-qt. naczynie do pieczenia. Wrzucić bułkę tartą z papryką; posypać wierzchem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry SosOstry Sos
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Bułka TartaBułka Tarta
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
PaprykaPapryka
CebulaCebula
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Piec, odsłonięty, w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do momentu, gdy brzegi będą bąbelkowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Podawać na ciepło z krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Santan EMA Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn