London Broil

London Broil
London Broil może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 40g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 384 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.5 za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 77 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pieprzu cytrynowego, ocet estragonowy, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj London Broil, London Broil, oraz London Broil dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ocena górnej i dolnej części mięsa z 1 1/2 cala wzór kwadratowy, i ocena z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
2
Posypać mięso obficie unseasoned mięsa tenderizer, następnie przebić widelcem 1/8 cala od siebie i co najmniej w połowie drogi przez mięso po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Meat TenderizerMeat Tenderizer
3
Posypać lekko wodą i wcierać w tenderizer.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
4
Umieścić na talerzu, przykryć i odstawić na godzinę.
5
W małej misce wymieszaj olej, sok z cytryny, sól przyprawioną, pieprz cytrynowy, czosnek, pietruszkę i ocet estragonowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet EstragonowyOcet Estragonowy
Sól SezonowanaSól Sezonowana
Pieprz CytrynowyPieprz Cytrynowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Marynatę zalać mięsem, zastrzegając porcję do wykorzystania do szczotkowania (uwaga: nie mieszać zarezerwowanej marynaty z mięsem; odstawić na później).
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
MięsoMięso
7
Wlać pozostałą marynatę na mięso, odzyskać danie i przechowywać w lodówce przez trzy godziny, obracając co pół godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
MięsoMięso
8
Rozgrzej grill na gorące ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
9
Lekko ruszt olejowy i umieść go 2 cale nad węglami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
10
Umieścić mięso na grillu i gotować przez 5 minut. Obrócić mięso, posmarować marynatą i gotować przez kolejne 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Rabble Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Merlot
Rabble Merlot
Czarna wiśnia, ciemna jagoda, słodowa czekolada z niuansowymi nutami francuskiego dębu wanilii i mokki. Eleganckie i wyrafinowane na podniebieniu z dużą ilością ciemnych owoców prowadzących do jedwabistego, miękkiego wykończenia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn