Lody wiśniowo-czekoladowe z Pralinkami z przyprawami i migdałami
Cherry-Chocolate Sundae with Spiced-migdałowe pralinki wymaga około 26 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.32 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 387 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać syrop klonowy, kawałki toffi, chili w proszku, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Z łyżeczką wynik 33%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Lody wiśniowo-czekoladowe z Pralinkami z przyprawami i migdałami, Jagodowe Pralinki Migdałowe, oraz Wiśniowa Tarta Amaretto Clafouti Z Pralinkami Migdałowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszać 4 pierwsze składniki (przez pieprz).
Dodaj migdały i delikatnie mieszaj, aż dobrze się połączą.
Przenieś do wyłożonej papierem pergaminem blachy do pieczenia i rozprowadź orzechy w jednej warstwie.
Piec w środku piekarnika, mieszając od czasu do czasu, o 6 minut lub aż złoty kolor i pachnące.
Usuń pergamin z patelni i pozwól migdałom ostygnąć na papierze. Orzechy będą chrupiące, gdy ostygną.
Podzielić mieszaninę orzechów na kawałki. Porcję lodów do każdej z 4 wysokich szklanek z miarką do lodów i równomiernie wymieszać z wiśniami, toffi i orzechami. Na wierzch polać roztopioną czekoladą.