Lody waniliowe z brzoskwiniami w occie balsamicznym

Lody waniliowe z brzoskwiniami w occie balsamicznym
Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.36 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 446 kalorii, 8G białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka octu balsamicznego, jajka, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Prosciutto Z Brzoskwiniami I Octem Balsamicznym, Lody Waniliowe, oraz Lody Oliwkowe Z Truskawkami Balsamicznymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu połącz śmietanę, 1 szklankę mleka i 1 szklankę cukru. Rozgrzać na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż do gotowania na parze.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
W dużej misce, ubić jajka i pozostałą 1 szklankę mleka, aż będzie gładka. Powoli wlać gorącą śmietanę, stale ubijając, aż do połączenia. Powrót mieszaninę do rondla i gotować na umiarkowanym ogniu, stale mieszając, aż pokryje tył drewnianej łyżki, około 8 minut. Przecedzić krem do miski i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
W misce połączyć brzoskwinie z octem balsamicznym, pieprzem i 1 łyżką cukru i odstawić na 10 minut; w razie potrzeby dodać więcej cukru. Dzielimy brzoskwinie na 8 miseczek i topujemy gałkami lodów. Łyżka sos balsamiczny na wierzchu i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
GelatoGelato
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn