Lody, Sorbet i Froyo Terrine
Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 20 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz sorbet wiśniowy, lody, Prażone pistacje i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Sorbet i Terryna lodowa z kompot jeżyn, Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe, oraz Spumoni Ice Cream Terrine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 9-na-5-calowy bochenek patelni z folią, pozostawiając kilka cali zwis dookoła. Za pomocą nożyczek odetnij karton od lodów pistacjowych i pokrój lody na płyty o grubości 1/2 cala. Pakować płyty do bochenka patelni, naciskając, aby wypełnić wszelkie luki. Zamrozić do twardości, około 10 minut. Powtórz z sorbetem dla środkowej warstwy, a następnie mrożonym jogurtem dla górnej warstwy, zamrażając terrynę na 10 minut między warstwami. Naciśnij arkusz folii na wierzchu terryny, złóż zwisającą folię i zamrozić do twardości, około 1 godziny.
Rozpakuj terrine i przenieś na talerz.
Terrynę podawać w plasterkach i posypać pistacjami.