Lody Espresso

Lody Espresso
Lody Espresso mogą być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 1112 kalorii, 9g białka, oraz 92g tłuszczu na porcję. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę, ekstrakt z wanilii, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto czekoladowo-Espresso z bitą śmietaną, Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe, oraz Lody Awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć śmietanę, mleko, cukier, i wanilia. W małej miseczce rozpuścić espresso w 1/4 szklanki gorącej wody i dodać do bazy lodów. Postępuj zgodnie z instrukcjami producenta dotyczącymi zamrażania.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
WaniliaWanilia
KremKrem
CukierCukier
WodaWoda
BazaBaza
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Podawać natychmiast lub zamrozić w szczelnym pojemniku.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn